top of page
 STAN ZADAR

ZADAR - VOŠTARNICA

  • Prodaje se vrlo atraktivan i kvalitetan stan koji plijeni pažnju jedinstvenim pogledom, vrhunskom lokacijiom, kao i istančanim uređenjem koje će zadovoljiti kriterij i vrlo zahtjevnih kupaca. Stan odiše luksuzom, pun dnevne svjetlosti, vrlo prozračan (visoki stropovi)i odiše toplinom koja je potrebna za ugodan boravak u njemu.
    Stan se nalazi na trećem katu zgrade, sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevne sobe, blagovaonice, kuhinje iz koje se izlazi na balkon koji ima mogućnost zatvaranja tijekom zimskih mjeseci, kupaonice sa wc-om, još jednog wc-a i drvarnice. Kompletna adaptacija stana je izvršena 2007.g., promijenjeni su podovi (parketi i pločice), stolarija i instalacije. Postoji mogućnost kupnje i garaže. Stan se prodaje nenamješten ali postoji mogućnost dogovora o kupnji kompletne postojeće opreme i namještaja.
    Izrađen je projekt za ugradnju lifta u zgradu, a uskoro slijedi i renoviranje zgrade.
    Prestižni portal EarthCam koji predstavlja najuspješnije i najatraktivnije poglede live stream kamera iz čitavog svijeta, među deset najljepših uvrstio je onaj iz Zadra i iz zgrade u kojoj se nalazi ovaj stan što dovoljno govori o atraktivnosti stana, koji svojom prestižnom lokacijom i jedinstvenim pogledom ostavlja bez daha.

Tip: stan

 

Mjesto: Zadar

 

Naselje: Voštarnica

 

Površina: 101 m2

 

Br. etaža: jednoetažan

 

Kat: 3

 

Br. spavaćih soba: 3

 

Terasa/loggia: +

 

Vlasništvo:1/1

 

 

Cijena ukupna: 365.000,00 €

Your details were sent successfully!

bottom of page